Mjenjačnica.NET - Zašto nam uvijek iznova klijenti poklanjaju svoje povjerenje?

Vrhunska usluga, profesionalizam, pošten partnerski odnos, ljubaznost i diskrecija. Poslujemo već više od 15 godina!

Mjenjačnica.NET (Pavić trgovina d.o.o.) - Ozbiljnim i predanim radom, uvažavanjem klijenata, brzom i efikasnom uslugom, postali smo lideri za mjenjačke poslove u Zagrebačkom kvartu Maksimir. 2010 godine smo otvorili poslovnicu na Trešnjevačkom trgu bb, točnije na tržnici Trešnjevka (koja je 2018. preseljana u Importanne centar), a u rujnu 2013. otvorili smo novu poslovnicu na Volovčici kod općine Pešćenica. Vrhunska usluga, profesionalizam, pošten partnerski odnos, ljubaznost, diskrecija i pouzdanost su naši prioriteti u poslovanju i odnosu sa našim klijentima.

Samo takvim odnosom u dugogodišnjem radu stekli smo brojne stalne klijente, stabilnost i solventnost u svakom trenutku bez obzira na ekonomsku situaciju na tržištu. Mjenjačnica Pavić trgovina d.o.o. posjeduje potvrdu autentičnosti ugovorenog računalnog programa za poslovanje ovlaštenih mjenjača koji je certificirala HNB-a pod brojem 15/2005.

Kao dokaz garancije naše ozbiljnosti dajemo na uvid odobrenje HNB-a za obavljanje mjenjačkih poslova potpisano od strane guvernera HNB-a Željka Rohatinskog Tel. 01/3097-512

Vlado Pavić, vlasnik



Za najbrže informacije o tečaju nazovite odmah!


01/3097-512